8 2 1 3 7 2

7.kolo - Albion vs Junglebook - 21:3

Po dvoch veľmi úspešných vystúpeniach čakala tím 1.FC Junglebook skúška ohňom. Proti nám sa postavil jeden z hlavných ašpirantov na titul, futbalový klub Albion. Nabudení doterajšími výkonmi v tomto ročníku sme si trúfali aj proti nemu. Ako sa neskôr ukázalo, prehnaná sebadôvera sa niekedy nevypláca.
V rozpise sme boli zaradení na prvý nedeľný zápas. Takmer celú noc lialo ako z krhly, počasie sa umúdrilo až asi hodinu pred oficiálnym výkopom. Kvalita trávnika bola na hranici regulérnosti, lopty po pár dotykoch s mokrým povrchom nasiakli vodu, čiže ich dynamika a hmotnosť ani zďaleka nezodpovedali štandardným podmienkam. Po relatívne suchom lete a začiatku jesene sme na dané podmienky neboli zvyknutí, čo súper okonáhle naplno využil. Zakúsol sa do nás ako dravec vetriaci ľahkú korisť, čo sa hneď aj prejavilo na skóre. Z počiatku sme síce mali aj nejaké šance, nedokázali sme ich ale využiť. Zato súper bol v premieňaní šancí neomylný a do polčasu nám stihol naservírovať sedem kúskov, pričom my sme sa nezmohli na žiadnu odpoveď.
Pri hrozivo vyzerajúcom polčasovom skóre 7:0 sme si už boli istí, že tento zápas je už pre nás stratený, a do druhého dejstva sme nastupovali s dvoma hlavnými cieľmi: vsietiť aspoň čestný gól a neurobiť si priveľkú hanbu.
V druhom polčase nás súper ešte viac pritlačil, často mu vychádzali prihrávky na jeden dotyk a protiútoky po našich sporadických šanciach trestal. Útočníci boli bezzubí, chyby obrany sa kopili, Pali sám tiež nemôže všetko vychytať, a tak sme inkasovali jeden gól za druhým. Našťastie máme nášho kapitána Milana, ktorý na seba zobral zodpovednosť pri zakončení a podarilo sa mu dvakrát skórovať. Hlavne pri druhom góle preukázal potrebnú chladnokrvnosť a presne namieril. Aj PJ prispel jedným gólom, na tlačovke po stretnutí sa priznal, že v rozhodujúcej chvíli dlho nerozmýšľal a keď videl priestor pri bližšej tyči, špicákom kopol do lopty, ktorá následne po jemnom dotyku žrde putovala do brány. Žiaľ, súper oproti našim trom gólom skóroval v druhom polčase 14 krát, takže výsledný stav bol 21:3.
Iba dvaja hráči spĺňali prísnejšie ligové kritériá - už tradične výborne chytajúci Pali, ktorému obrana veľmi nepomohla a bez neho by sme akiste odchádzali s oveľa vyššou porážkou. No a Milan ako správny kapitán dokázal tím aj v najťažších chvíľach motivovať a udržať pokope aj napriek blížiacej sa prehre.
Ťažko sa hodnotí takto zbabraný zápas. Rozhodne k nepriaznivému výsledku prispelo počasie, ale najmä taktická vyspelosť súpera a naše príliš časté chyby v defenzíve aj ofenzíve. Najlepšie sa dá asi charakterizovať náš výkon slovami dvoch zainteresovaných - Milana chytali pri pohľade na ihrisko mrákoty, Gašpovi bolo z nášho výkonu jednoducho blbo.

Súpiska: GK Palo, Johnny, Luky, Milan, Duško, PJ, MMišo, VMišo
Fanúšikovia: Laky, Vikino, Axel, Kristi, Lucka
Kameraman: Kristi
Rozhodca: ?
výsledky

PJ


6.kolo - Junglebook vs FC Chaos - 8:7

Náš tím čakal po týždňovej zápasovej prestávke vyplnenej precíznou prípravou na tráve aj v telocvični v poradí piaty zápas v tejto sezóne. Po troch viacmenej tesných prehrách po pekných zápasoch sme dali dole Dážďovky rozdielom viac ako desať gólov... Za ďalšieho súpera sme mali mužstvo FC Chaos, ktoré s malo zo štyroch zápasov 6 bodov a vysoko aktívne skóre 59:32.
Zápas sme začali bez potrebného nasadenia, čo sa nám vypomstilo a po prvých 15 minútach bolo 0-3 pre favorita. Tento priebežný stav zapríčinili chyby v obrane, hlavne 2. gól po fatálnej chybe Johnnyho v obrannom pásme ale aj nedostatok nasadenia pri odvracaní dorážok pri strelách súpera. Našťastie sme si povedali, čo zlepšiť a po taktickom usmernení od veteránov, hl. od kapitána, sme aj my našli potrebný pokoj pre zakončenie a góly Mišovcov a PJ-a znamenali pre nás pár minút pred koncom prvého polčasu celkom solídny stav 3-4. Ale nekoncentrovanosť po rohovom vhadzovaní tesne pred polčasovým hvizdom nás stála ďalší gól, takže na polčasový oddych sa šlo za stavu 3-5 pre Chaos.
Po zmene strán sme ale nasadili vyššie tempo, ktorého výsledok bolo zdramatizovanie zápasu do poslednej chvíle. Hral sa futbal hore-dolu, každé z mužstiev mohlo odskočiť na tak prepotrebný 2-3 gólový rozdiel, ale našťastie my sme mali v bráne nášho Paliho, ktorý pochytal aj to, čo sa nedalo a naši útočníci, menovite: Duško, V a M Mišo triafali „občas“ aj do čierneho, takže výsledok bol otvorený až do poslednej chvíle. V poslednej päťminútovke za stavu 6-7 pre Chaos chcel súper držať hru vo svojej moci, našťastie naši obrancovia pre tento spôsob futbalu nemali pochopenie zobrali súperovi loptu a po peknej akcii bolo vyrovnané. Za nerozhodného stavu pár minút pred koncom sa hralo z oboch strán vabank (asi pre nedostatok skúseností z oboch strán), avšak na naše šťastie cca 40 sekúnd pred koncom po odobratej lopte súperovi našiel Johnny dlhou loptou popri mantineli Dušana, ktorý využil pošmyknutie protihráča na nahrávku na rozhodujúci gól MMišovi, ktorý nezadržateľne skóroval a pripravil tak všetkým hráčom a fanúšikom JB fantastickú bodku za týmto podareným zápasom a tým pádom aj víkendom.
Treba vyzdvihnúť Paliho brankárske umenie a ochotu sa hádzať po zemi ako vrece zemiakov, Johnnyho prácu v obrane, Lukyho čiernu vo všetkých kútoch ihriska, Dušanovu vôľu ťahať mužstvo aj jeho cez zdravotné problémy, Mišovcov za presné zakončenie a dobrý pohyb na ich útočných postoch, Milana, za to, že píše súpisku :-) a PJ za jeho neoceniteľnú spoločnosť pri posedení pri pive...

Súpiska: Pali, Johnny, Luky, Milan, Dušan, PJ, V a M Mišo
Fanúšikovia: Laky, Miguel (chýbali: Abramovič, Vikino, Gabo-10 min.)
Rozhodca: pískal solídne - 1
Diváci: cez 100 ľudí (do úvahy sa berie celý Areál netradičných športov)
výsledky

Johnny


3.kolo - Junglebook vs Moscardos disputar - 11:12

Vedeli sme že tento zápas bude ťažký, no žial tím nenastúpil v plnej sile - kvoli zraneniam a hodom nastúpila skresaná zostava Junglebooku s iba jedným hráčom na striedačke.
Ďaším faktorom ovplyvňujúcim priebeh hry bola rozhodkyňa, ktorá mala problém ťažký zápas udržať v rukách. Po udelení červenej karty súperovi, nastala pre Junglebook 5 minútová presilovka, ktorú sme ale nevyužili úplne ako by sme chceli. Bolo ale ťažké hrať, keďže súperi neustále odkopávali loptu mimo ihriska.
Stav po polčase bol 3:5 Veľká chyba rozhodcu bola, keď povolila hráčovi s červenou kartou hrať ďalej a ten to nekompromisne využil strelením ďaľšícj gólov. Súper sa celý čas snažil zvýšiť svoj náskok, ale stále sa nám podarilo dotiahnuť.
Tesne pred koncom Palo nepremenil jedenástku, a v zápätí súper nepremenil priamy kop zo vzdialenosti pokutového územia.
Junglebook dotiahol minútu pred koncom na 11:12 a tento stav sa už aj napriek vysokému nátlaku nepodarilo zmeniť. Po vyrovnanom zápase sa teda šťastie priklonilo na stranu súpera a Junglebook prehral aj v treťom svojom vystúpení v novom ročniku.

Súpiska: GK Palo, MMišo(C), VMišo, Johnny, Luky, Palo
výsledky

Axelsky


2.kolo - SC Bianconeri vs Junglebook - 11 : 4

Junglebook vstúpil do zápasu s veľkým sebavedomím a s cieľom uhrať čo najlepší zápas(ako vždy :-D), či dokonca vyhrať.
Klúčom k úspechu malo byť viac strelených gólov a na druhej strane nedovoliť súperovi skórovať. Z toho dôvodu boli na kanoniéra Bianconerov Polča nasadení obranocvia, ktorí sa mu snažili znemožňovať hru, kde sa len dalo.
Taktika zo začiatku vyšla - Junglebook sa v úvodných minútach dostal do vedenia 0:2(gólmi MMiša a Gašpara), no Bianconeri nenechali dlho čakať diváka, a čoskoro strelili kontaktný gól. Podarilo sa nám zýšiť náskok na priebežných 2:4, ale do polčasu už bolo otočené na 5:4. Navyše sa nám zranil Gašpar a bez neho bol náš útok značne oslabený.
Nenechali sme ale visieť hlavy a snažili sa bojovať, no v druhej časti hry sa nám ako bežne nedarilo, začala sa prejavovať únava, a góly prestávali padať. A aj keď sme stále držali Polča na dištanc, zabudlo sa kanonéra, ktorý stojí v úzadí - Gaba, ktorému sa podarilo až 5 krát skórovať, čím hlavnou mierou prispel k výhre Bianconerov 11:4.

Súpiska: GK Palo, Milan(C) Axel, Johnny, Luky, Piťuke, MMišo, VMIšo, Gašpar
výsledky

Axelsky


1.kolo - Junglebook vs Titanic - 5 : 11

Po dobrom začiatku a výbornom prvom polčase sa tím zrejme unavil a v druhej polovici zápasu už na súpera nestačil.
Výsledok 5 : 11 hovorí o tom, že zápas netrvá iba jeden polčas, ale treba odohrať celých 60 minút.
Nebyť výborného brankára Pala, zápas sa mohol skončiť o veľa horšie.

Súpiska: GK Palo, Axel(C), Johnny, Luky, Piťuke, Palo, MMišo, VMIšo, Gašpar
výsledky

Axelsky


Letná príprava pred štartom novej sezóny

Okrem letných kempov a dovoleniek pri mori, sme odohrali za posledné 2 týždne 2 prípravné zápasy proti Kufríkovcom.
V tíme príde k niekoľkým malým zmenám - Vikino kvôli dlhodobému zraneniu kolena asi tak skoro na zápas nenastúpi.
Do tímu mal prísť ešte Gabo z SC Bianconeri, ale keďže tohto skvelého hráča ešte potrebujú, zatial sa nám ho nepodarilo získať.
Tím opustí Roman, ktorého sme po obojstrannej dohode predali za ťažké peniaze do tímu Kufríkovcov.
No a posledná zmena bude zrejme na poste kapitána, kde Axela nahradí Milan.

Tu zopar fotiek z kempu :


Axelsky


Novinky

03.06.2015

Znova po dlhom čase je všetko aktuálne :)


12.03.2015

Doplnené výsledky a tabuľky


10.09.2014

A zacal sa novy rocnik :)


Všetky novinky
© Axelsky